Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Ceyhun ÖKTEM ziyareti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep DİNÇ ve Dekan Yardımcıları; Prof. Dr. Pervin BİLİR ve Doç. Dr. Yeliz ERATLI ŞİRİN, 20 Ocak 2022 tarihinde mezunlarımızdan Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Ceyhun ÖKTEM'i ziyaret ettiler. Ceyhun ÖKTEM 1993-1997 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur. Milli Eğitim Bakanlığında 23 yıl Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptıktan sonra Yüreğir Mem spor koordinatörlüğü yapmış ve şimdi Yüreğir Belediyesinde Gençlik ve Spor Müdürü olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Badminton Federasyonu Adana İl temsilciliği görevini de yürütmektedir. Ziyarette ortak organizasyonların yapılması özellikle mezunlarımıza yönelik organizasyonların birlikte gerçekleştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.