Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavında COVID-19 nedeniyle alınacak önemler ve sınavın uygulanışı hakkındaki genel bilgiler.

1. Sınav saat 17:00’da başlayacaktır ifadesi Sınav 2 - 3 Eylül tarihlerinde saat 17:00'da başlayacaktır.

2. Adaylar Üniversite Stadına Kuzey-Doğu kapsından sınav kıyafetlerini giymiş olarak alınacaktır.

3. Adaylar sınava ilan edilen sıra ile alınacaktır.

4. Adaylar sınava girmeden ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek çıkan adayın (37.8 derece santigrat  üstü) ateşi 10 dakika sonra tekrar ölçülecek yüksek çıkması durumunda 10 dakika sonra üçüncü ölçüm tekrarlanacaktır. Ateş ölçümünün 3 kez yüksek çıkması durumunda aday sınava alınmayacaktır.

5. Adaylar stada maske ile girebilecektir.

6. Adaylar bireysel olarak ısınacak, iki kişi ve üstü sayıdaki toplu ısınmalara izin verilmeyecektir.  Adaylar koşu sırasında maskesini çıkarabilir. Sürat koşusu bittikten sonra tekrar maske takmaları zorunludur.

7. Aday karne masasına maskeli olarak gelecek, sınav işlemi tamamlandıktan sonra stadı maskeli olarak güney kapısından terk edecektir.

8. Kurallara uymayan aday sınava alınmayacaktır.