...

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi Yöneticileri Fakültemizi Ziyaret etti

Toplantıya, Şube Başkanı Mehmet Sümer, Başkan Yardımcıları Kadir Gül, Osman Öngen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Karakaş, Nuri Yıldız ve Abdullah Kılcı katıldı.
Toplantıda, 1-3 Eylül 2021 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilen TFF Zorunlu Gelişim Semineri hakkında değerlendirmeler yapıldı ve ortak projeler geliştirilmesi konusunda  fikir birliği yapıldı. Ayrıca Adana TÜFAD  yöneticileri yapılan gelişim seminerine fakültemiz öğretim öğretim üyelerinin verdiği destekten çok memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler. Toplantıya Fakültemiz adına Dekan Prof.Dr. Zeynep Filiz Dinç, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Pervin Bilir, Doç. Dr. Yeliz Eratlı Şirin, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Sevimli katıldılar.