KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına göre yapılacak kesin kayıt işlemleri için tıklayınız.

SINAVI KAZANAN ADAYLARIN KESİN KAYIT YAPTIRMALARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.    Mezun olmuş adaylar için: Lise ve dengi okul diploması (aslı ve bir adet fotokopisi)

Mezun olabilecek durumdaki adaylar için: 30 Aralık 2022 tarihine kadar mezun olabileceğini gösterir belge,

2.    ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı

3.    Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi

4.    4 adet vesikalık fotoğraf

5.  Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (2000 ve daha önce doğumlu adayların e-Devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi)

6.    Sağlık kurul raporu (tam teşekküllü kamu hastanelerinden veya özel hastanelerden)

KESİN KAYITLARLA İLGİLİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

·  KESİN KAYITLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA YAPILACAKTIR. 31 AĞUSTOS 2022 TARİHİNDE, SAAT: 08.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA KAYIT YAPTIRMAYAN ADAYLARIN YERİNE AYNI GÜN YEDEK KAYIT LİSTELERİ https://sporbilim.cu.edu.tr ADRESİNDEN İLAN EDİLECEKTİR. İLAN EDİLEN YEDEK LİSTELERE GÖRE ERTESİ GÜN 08.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA KAYITLAR YAPILACAKTIR.

·    YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN SAAT 17.00’A KADAR KESİN KAYIT YAPTIRMAMALARI DURUMUNDA BOŞ KALAN KONTENJANLAR İÇİN AYNI GÜN  YENİ YEDEK LİSTE AÇIKLANACAKTIR. ERTESİ GÜN YAPILACAK  KAYITLARDA DA KONTENJANIN YİNE DOLMAMASI DURUMUNDA KONTENJANI DOLDURMAK İÇİN BİRBİRİNİ TAKİP EDEN GÜNLERDE DE BU YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN İLAN EDİLMESİ UYGULAMASINA DEVAM EDİLECEKTİR.

·    ÖNEMLİ NOT: LİSTELER AÇIKLANDIKTAN SONRA YUKARIDA BELİRTİLEN İLKELER DOĞRULTUSUNDA ADAYIN KESİN KAYDINI YAPTIRMASI TAMAMEN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR. İLAN EDİLECEK TÜM LİSTELERİ ADAYLARIN KENDİLERİ TAKİP ETMEKLE YÜKÜMLÜDÜR. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİN VEYA REKTÖRLÜK ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞININ ADAYLARA HABER VERMEKLE İLGİLİ HİÇBİR YÜKÜMLÜLÜĞÜ YOKTUR.

Önemli Uyarı: Kişisel Verileri Korunması Kanunu (KVKK) gereğince sonuçların ve yedek listelerinin ilanında adayların ad, soyad ve TC kimlik numarası bilgileri kısmi olarak gizlenerek ilan edilecektir. Aynı kanun gereği adayın kendisi dışındaki kişilere sınav sonuçları ile ilgili bilgi kesinlikle verilmez. Adayın yerine başka birisinin kayıt yaptırabilmesi için noterden vekâlet alması gerekmektedir. Bir başka kişinin vekâlet olmadan adayın yerine kesin kayıt yaptırmasına kesinlikle izin verilmez.

KESİN KAYIT TARİHİ: 31 AĞUSTOS 2022

SAAT :  08.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

YER    : KESİN KAYITLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI (REKTÖRLÜK BİNASI) Balcalı/ADANA

Rektörlük Öğrenci İşleri Google Maps Linki:  https://goo.gl/maps/vR1BXywYBRXkyWaM7