SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, SINIF TEMSİLCİLERİ, FAKÜLTE TEMSİLCİSİNİ SEÇMİŞTİR.

1 Aralık 2021 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi, Öğretmenlik 1.Sınıf temsilcisi Ahmet Melih Yeşil, Öğretmenlik 2. Sınıf temsilcisi Furkan Taş, Öğretmenlik 3. Sınıf temsilcisi Hüseyin Gazi Bolkan, Öğretmenlik 4. Sınıf temsilcisi Mehmet Murat Nas, Antrenörlük 1. Sınıf temsilcisi Ali Cem Karakuş, Antrenörlük 2. Sınıf temsilcisi Doğa Güleken, Antrenörlük 3. Sınıf temsilcisi Zehra Berivan Öztürk, Antrenörlük 4. Sınıf temsilci Muhammed Ay, Yöneticilik 1. Sınıf temsilcisi Ali Kılıç, Yöneticilik 3. Sınıf temsilcisi Yusuf Koçak, Yöneticilik 4. Sınıf temsilcisi Umut Aydın’nın katılımı ile fakülte temsilcisi seçimi yapılmıştır. 8 sınıf temsilcisinin aday olması sonucu fakülte temsilciliğine Umut Aydın,   Furkan Taş ve Ali Cem Karakuş ise fakülte temsilci yardımcıları olarak seçilmişlerdir.