29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çukurova Üniversitesi Rektörlük Kupası Durgunsu Kano Yarışları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yılı kutlamaları çerçevesinde Adana Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi işbirliğinde Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj gölündeki kayıkhanesinde 29 Ekim 2021 de düzenlenen etkinlik kapsamında; Gençler ve Yıldızlar, Minikler ve Mini minikler kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Meryem TUNCEL, Adana Geçlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, yerel yönetimlerin değerli temsilcileri ve spor  severlerin katıldığı etkinlik büyük coşku ile geçti. Rektörümüz Prof. Dr Meryem TUNCEL etkinliklerin ulusal ve uluslararası boyutta yapılması için çalışmalara hız verileceğini etkinlik açılış konuşmalarında belirtmiştir. Yarışmaların başlama anonsunu Rektörümüz  yapmış, kupa ve madalya töreniyle etkinliğimiz son bulmuştur.