Türkiye Karate Federasyonunun Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde Üniversitemiz spor tesislerinden Lütfullah Aksungur spor salonunda düzenlenmiştir.

Belirtilen faaliyet kapsamında Karate Dünya hakemleri fakültemizde görevli Dr. Öğr. Üyesi Cenap TÜRKERİ ile birliklte fkültemizi ziyaret ettiler. Dekanımız, Karatenin bireyin hem fiziksel hem psikolojik  hem de  pedagojik açıdan gelişimine önemli katkı sunan bir spor dalı olduğunu ifade etmiş ve hakemliğin tüm spor dallarında adaletin sağlanmasında çok önemli misyonları olduğuna vurgu yapmıştır. Dekanımız, Karate dünya hakemlerimize turnuvanın başarıyla tamamlanmasını dilemiştir.