Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. İsmail Güneş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı İrfan Irmak iadeyi ziyareti

Görüşmede, Fakülte-yerel yönetimler işbirliğinin; spor organizasyonları ile sporun diğer alanlarında yapılmasının öneminin altı çizildi. Ortak yürütülecek sportif faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişi  yapıldı. Yerel yönetimlerin spor şube müdürlüklerinde, spor yöneticiliği bölümü öğrencilerinin yöneticilik deneyimi kazanmaları konusunda ve antrenörlük bölümü öğrencilerinin sahada olan uygulamalara yönelik planlamaların yapılması ele alındı. Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü personellerinin bireysel gelişimlerine katkı sunmak için fakültemiz tarafından eğitim faaliyetlerinin planlanması konusunda taraflar ortak görüş bildirdiler. Eğitim ve danışma  faaliyetleri başta olmak üzere spor konusunda kurumlar arası çalışma ve projelerin yapılması için protokol hazırlanması ve bu hazırlıklar içinde ortak çalışma komisyonlarının kurulması kararlaştırıldı.