Fakültemizden Dekanımız Prof. Dr. Zeynep Filiz Dinç, Dekan yardımcımız Doç. Dr. F. Pervin BİLİR ve öğretim görevlisi L.Tolga ÇELİK, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR’a iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyaret kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve YÖK arasında yapılan protokol kapsamında ortak yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Spor Bilimleri Fakültesi ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında başta eğitim, bilimsel araştırma olmak üzere farklı konularda ortak çalışmalar yürütülmesi ve projeler yapılması için kurumlar arası protokol hazırlanması ve ortak çalışma komisyonlarının oluşturulmasının gerekliliği dile getirildi. Hazırlanacak protokolde; Spor İl Müdürlüğümüzdeki personellerin gelişimine katkı sunacak eğitim faaliyetlerinin planlanması ve Fakültemizin Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin spor alanlarında deneyim kazanmaları konusunda olanakları yaratılması gibi konulara yer verilmesi kararlaştırıldı. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ÇİNTİMAR, öğrencilerimizin saha çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceğini,  Dekanımız Prof. Dr. Zeynep Filiz DİNÇ de fakülte yönetimi olarak işbirliğine açık olduğunu ve gereken konularda her türlü  desteğin verilebileceğini,  karşılıklı olarak ifade ettiler.