Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İsmail GÜNEŞ Fakültemizi ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İsmail GÜNEŞ, Spor İHİ Hizmetleri Şube Müdürü Yuşa DAVARCI, Gençlik ve Spor Destek Şube Müdürü Bekir KOCAOĞLU  ve  Spor Koordinatörü Yusuf KONAKLI  fakültemizi ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Filiz Dinç başta olmak üzere,  Dekan yardımcıları Doç. Dr. F. Pervin BİLİR ve Doç. Dr. Yeliz ŞİRİN ERATLI, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gonca İNCE, Öğr. Gör.Turan ARI ile  görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında ortak yürütülecek sportif faaliyetler ve projeler hakkında görüşmeler yapıldı. Ayrıca Yerel yönetimlerin Spor Şube Müdürlüklerinde, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin yöneticilik deneyimi kazanmaları konusunda planlamaların yapılması da ziyaret kapsamında değerlendirildi. Görüşmede, Spor Bilimleri Fakültesi yönetimi olarak;  Üniversiteyle,  Yerel yönetimlerin başta spor organizasyonları olmak üzere, sporun diğer alanlarında da işbirliği yapılmasının önemine dikkat çekilerek, ilimizde sporun gelişimi açısından yerel yönetimler ve üniversite işbirliğinin önemli olduğu vurgulanmıştır. GÜNEŞ’e ve beraberindeki heyete fakültemize yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz.