Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sn. Kadir GÜL'ün fakültemiz ziyareti

Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sn. Kadir GÜL fakültemizi ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Filiz Dinç başta olmak üzere,  Dekan yardımcıları Doç. Dr. F. Pervin BİLİR ve Doç. Dr. Yeliz ŞİRİN ERATLI, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek SEVİMLİ ile Öğr. Gör.L.Tolga ÇELİK’le görüş alışverişinde bulunuldu. Sn. Gül Çukurova Üniversitesinin Sarıçam Belediyesi sınırlarında bulunmasından kaynaklı ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Gül, Üniversitemize ve Spor Bilimleri Fakültesine her konuda Sarıçam Belediyesi olarak desteğe hazır olduklarını belirtti. Gül, ayrıca Sarıçam Belediye Başkanı Sn. Bilal ULUDAĞI’ın da fakültemiz yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Spor Bilimleri Fakültesi yönetimi olarak;  Üniversiteyle,  Yerel yönetimlerin başta spor organizasyonları olmak üzere, sporun diğer alanlarında da işbirliği yapılmasının önemine dikkat çekilerek, ilimizde sporun gelişimi açısından yerel yönetimler ve üniversite işbirliğinin önemli olduğu vurgulanmıştır. Sn. Kadir GÜL’e  fakültemize yapmış olduğu ziyaret için teşekkür ederiz.