...

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sn. Kadir ÖZDEMİR'in Fakültemiz ziyareti

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ.  Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sn. Kadir ÖZDEMİR  fakültemizi ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Filiz Dinç başta olmak üzere,  Dekan yardımcıları Doç. Dr. F. Pervin BİLİR ve Doç. Dr. Yeliz ŞİRİN ERATLI, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek SEVİMLİ ile Öğr. Gör.L.Tolga ÇELİK’le görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında ortak yürütülecek sportif faaliyetler ve projeler hakkında görüşmeler yapıldı. Yerel yönetimlerin Spor Şube Müdürlüklerinde, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin yöneticilik deneyimi kazanmaları konusunda planlamaların yapılması da görüşmelerde ele alındı. Görüşmede, Spor Bilimleri Fakültesi yönetimi olarak;  Üniversiteyle,  Yerel yönetimlerin başta spor organizasyonları olmak üzere, sporun diğer alanlarında da işbirliği yapılmasının önemine dikkat çekilerek, ilimizde sporun gelişimi açısından yerel yönetimler ve üniversite işbirliğinin önemli olduğu vurgulanmıştır. Sn. Özdemir’e  fakültemize yapmış olduğu ziyaret için teşekkür ederiz.