2021-2022 Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü

Kesin kayıt 13 Eylül 2021 Saat 09:00'da Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Binasında, Öğrenci İşlerinde yapılacaktır. Eksik kalan kontenjanlar için yedek kayıtlar, kontenjanlar doluncaya kadar devam edecektir.  Kayıt hakkı kazanan yedek adayların listesi, Mesai saatleri bitiminden (17:00) sonra internet sitemizde (https://sporbilimleri.cu.edu.tr) yayınlanacaktır. İlgili ilandaki kayıt tarih ve zamanında gelmeyen adaylar kayıt haklarını kaybedecektir.

Kesin kayıt için istenen belgeler

a. Diploma veya yeni çıkış belgesinin aslı,

b. 2021 veya 2020 YKS/TYT Sonuç belgesi,

c. Kimlik aslı ve fotokopisi,

d. 4 adet vesikalık fotoğraf,

e. Erkek öğrenciler için (1999 ve öncesi doğumlular)  askerlikle ilişkisinin olmadığına

dair belge,

f. Sağlık Kurul Raporu (Tam teşekküllü hastaneden).

Not: Sınavı kazanıp kesin kayıt yaptıracak engelli adaylar başvuru sırasında Sağlık kurul raporu (Tam teşekküllü hastaneden) getirmesi gerekmektedir. Bu raporda "Spor Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim - Öğretim görmesinde bir sakınca yoktur" ibaresinin bulunması gerekmektedir.